onsdag 4 november 2020

Grå november

Hej november, hejdå dagsljus!

Ni vet i våras, när alla avslutade sina litanior om coronavåren med "Jaja, det är tur att det är vår i alla fall. Tänk om det här hade varit i november!"

Det är nu det. Med den skillnaden att det faktiskt finns smitta häromkring nu, samtidigt som samhället rullar på och hela familjen är ute i sina respektive skolor och hanterar läget så gott det går med handtvätt, andningsskydd och en ständig beredskap för att ändra alla planer och försättas i karantän. Kan inte förneka att humöret tagit lite stryk de senaste veckorna. Skulle behöva en paus i det här - om så bara i form av ett biobesök eller en teaterkväll! Hoppas, hoppas det blir tänkbart så småningom.

Idag var jag dessutom på mitt andra coronatest inom en månad och är nu i karantän i väntan på svar - tillsammans med Edvin som redan är i karantän! Jag är väldigt säker på att det är en ny (eller nygammal) höstförkylning, men det fick bli ett test. Får spunk på att det är så svårt att göra rätt - nu stannade jag hemma och testade mig "vid minsta lilla symptom", helt enligt smittskyddläkarens uppmaning, men samtidigt känner jag mig så fånig. Lite halsont och snuva! Här missar jag arbetsdagar och upptar testkapacitet för det här lilla futtiga! Äh. Jag vet ju att det inte är normalläge nu, men ändå. 

Jag lovar, nästa inlägg blir mer färgglatt!

Inga kommentarer: