tisdag 8 oktober 2024

Återupplivning av bloggen


Tog fram min blogg och tappade hakan när jag insåg att mitt senast inlägg var från 9 juni - alltså i början av sommarlovet, för FYRA månader sedan! Jag tror faktiskt att det är det längsta uppehållet sedan jag startade bloggen nån gång kring 2007, men jag har inte alls tänkt sluta. Har bara inte fattat att det gått så här länge... har ett par halvskrivna utkast från sommaren, så i något skede ska jag kolla om det är något som är värt att lägga upp. 

Det är naturligtvis Instagram som är boven - det är där jag uppdaterar, oftast med snabba stories. Samtidigt tycker jag egentligen så mycket mer om bloggen, den känns mer som mitt eget space - dit den som klickar sig in är välkommen, förstås. På Instagram får jag ofta lite myrkrypningar i maggropen för att jag blir osäker på bilden av mig som jag trycker in i folks flöde. The life of an overthinker! Här känner jag mer att jag skriver för mig själv och för den som eventuellt väljer att gå in på den. Om nu någon gör det längre? Säg gärna hej i så fall! 

Läget? Bra. Höstterminen startade i galet tempo, inte minst för att vi hann med ett ungerskt Erasmusbesök OCH en Erasmusresa till Irland inom fem veckor efter skolstart, samtidigt som jag tog emot nya sjuor... men just nu tycker jag veckorna glider fram ungefär som de ska! I helgen hängde jag med två av mina systrar i Tammerfors och det var nice. Vi åt en massa goda saker, och utöver det innehöll helgen mest shopping, chill och prat. Skönt!