söndag 22 april 2012

Träningen vecka 16

Vecka 16 är strängt taget inte riktigt slut eftersom det bara är söndagseftermiddag ännu, och jag utesluter inte att det kan bli en promenad eller så ännu. Det har ju blivit vår! Men rapporten kan jag i alla fall skriva nu. Veckan började väldigt långsamt eftersom mannen i huset levde livets glada dagar i Stockholm måndag och tisdag. Det blev inte ens nån familjejumppa eftersom vi använde upp den energin i ett väntrum på jouren (Arvids högra öra är tydligen inflammerat, fast han inte känt av det - och det borde förklara hans återkommande feberskov). Men sen tog jag mig i kragen:

Torsdag
Bodytrim, med Arvid på sagojumppa i rummet bredvid
Klassisk jumppa, ganska mycket muskelträning. Efter några alltför slappa veckor kändes det bra!

Lördag
Planen var ett lett pass, men eftersom klockan närmade sig åtta på kvällen innan jag kom så långt fick det bli hemmaträning istället. Jag började med en halvtimme Aerolates på dvd. Ganska enformigt, men det kändes nyttigt för kroppen. Lite svårare blev det när barnen kom ur badet och det blev trångt framför tv:n... Sedan fortsatte jag med 25 minuter muskelövningar och stretchning, så det blev ett riktigt bra pass sist och slutligen.

Söndag
En halvtimmes cykeltur. Äntligen vår i luften - och under däcken! Skulle gärna ha cyklat mycket mer än en halvtimme, men jag hade tydligen varit lite för optimistisk när jag klädde på min passagerare Edvin, så vi fick styra hemåt när han började se blåfrusen ut...

Inkommande vecka är tydligen sista veckan före sommaruppehållet (!) för JKG, så jag ska försöka få in ett par pass så länge det går.

1 kommentar:

MalinJohanna sa...

Duktigt, du har ju jumppat hemma!