söndag 15 april 2012

Träningen vecka 15

Ehrm. Den här rapporteringen skulle jag egentligen helst strunta i, eftersom det inte hänt just någonting alls att rapportera om. Men det är väl det som är poängen, att jag ska skämmas lite och skärpa mig till nästa vecka. Kan ju inte "glömma" redan första veckan. Nåja, detta har hänt:

Familjejumppa på tisdagen:

Jag tog mina söner och stökade iväg på familjejumppa: andra gången vi var där, och tredje sista gången före sommarlov... (Men tidigare i vinter har Edvin varit på yngre sidan, så det är bara logiskt.) Det var riktigt roligt, barnen var glada och knallröda i ansiktet och vi vuxna var också riktigt svettiga. Men det krävs ändå mer logistik än fysik för den jumppan.

Sedan... blev jag ordentligt förkyld och koncentrerade mig på att orka jobba och göra en del andra roliga saker som var inplanerade. Träningen trillade långt ner på prioriteringslistan.

Idag hade jag stora planer på ett pass bodypump för att försköna rapporten lite, men tydligen har det samlats en hel del jobb och fix som borde utföras idag. Konstigt. Så här sitter jag ännu, en halvtimme efter att passet slutat, och tänker mig kanske några situps senare ikväll som tröstpris. Bättring till nästa vecka!

Inga kommentarer: