måndag 22 oktober 2007

Fyra månader

Idag fyller Arvid fyra månader, grattis! Ja, man får fira varje månad åtminstone tills man fyllt ett år... och om någon av er fortfarande vill fira varje månad är jag med, jag tycker man gott kan ta tillfällena i akt! Fyra månader, och mycket har hänt.

Några av hans utmaningar just nu:
- Han jobbar på att få in båda händerna i munnen samtidigt. Går ganska bra.
- Han testar sin röst. Han kan vråla, jollra, prata, klucka, skrika, gråta, skratta och kuttra.
- Rulla över på mage är en barnlek (!) numera. Men att komma sig därifrån är värre.
- Han försöker komma underfund med hur man ska göra med händerna om man vill få in något man håller i i munnen. Knepigare än man kunde tro.

Är konstigt att tänka sig att han bara har fyra månader på nacken, han börjar ändå verka ganska världsvan - och vi börjar vara ganska vana med att ha honom med oss.

3 kommentarer:

Yvonne sa...

GRATTIS till Arvid från mommo och moffa! Du kan väl ge honom en extra kram från oss! Hur är det på gnäll-, drägel- och tandfronten?

Mamma Linda sa...

Grattis Arvid 4 månader! :-) Klart det ska firas varje månad tills man fyller ett, minst! Jag brukar nog notera när det är 10:e, för då "fyller" ju Felicia. Och sen när de verkligen fyller, då ska det firas stort och offentligt! :-D Lena kommenterade när hon såg Felicias presenthög att det är visst 1 man ska fylla. ;-) Men man vill ju så gärna fira, för när de är små så uppskattar de det här med att fylla år så mycket. Felicia tyckte nog det var kul att fylla ett, men nu när hon har mer koll på vad "kalas" är ser hon verkligen fram emot att få fylla 2. :-) Roligt roligt. Och som 4 månader gammal kan man rätt mycket redan! Tiden blir helt annorlunda när man har barn. Så mycket kan hända på bara en dag...:-)

Anonym sa...

Oj då GRATTIS till Arvid och till er! :) Va kul det är att läsa om hans framsteg! :)