fredag 21 november 2014

En unge till i familjen!

(...i min storfamilj alltså.)

Vi har väntat med spänning, men i förrgår kom han, min andra systerson! Hittills har jag bara sett två foton av honom, men självklart var han just så söt som vi gissade. Han är så välkommen, och vi ser väldigt mycket fram emot att träffa honom!


Samtidigt som Hanna kämpade på i Kokkola var Josef och jag på vår första tumisutflykt till Vasa. Jag skulle på ett möte, och sedan passade vi på att både gå på stan och hälsa på våra vänner i Dragnäsbäck. Kvällen innan upptäckte jag till min förvåning att jag var lite nervös över att vara på språng ensam med baby hela dagen, men det hade jag inte behövt. Förstås. Josef var för det mesta ett exemplariskt sällskap, även om han tyckte det var lite svettigt och hemskt att köpa gardinstyg på Anttila. Allra mest tyckte jag det var så fantastiskt roligt att gå runt i Vasa med vår gamla goda barnvagn igen - det kändes plötsligt som 2007, på ett bra sätt. Kanske jag borde ta med mig Josef till Vasa nån dag helt utan ärenden också, så vi kan gå runt Metviken, ut till Smulterö och längs med Strandgatan i lugn och ro..?

(Det kändes förresten extremt märkligt att köra in till Vasa nu när de har öppnat den nya vägen, har inte varit till Vasa sedan öppningen. Blev för ett ögonblick alldeles desorienterad och frågade mig exakt HUR disträ jag varit och exakt VAR jag egentligen befann mig...)

Inga kommentarer: