onsdag 17 april 2013

Call me TigerNär jag körde till Vasa imorse fick jag höstkänslor. Jag lovar, det var november! Det berodde inte bara på dimman och gråvädret, utan det berodde också på att jag inte har jobbat i Vasa sen slutet av hösten, då jag istället körde dit ganska ofta. Men idag gjorde jag det alltså, och ser fram emot att göra det nästa onsdag igen. Så roligt!

1. Jag trivs i Vasa.
2. Jag trivs i Kvarnen.
3. Jag har mycket roligare när jag håller skrivhandledning nuförtiden än för några år sen. Antagligen för att jag gjort det så många gånger vid det här laget att jag lärt mig hur jag ska lägga upp för att ingen ska förgås av tråk. Sånt hände i början av mina handledningsexperiment, men lite mer sällan nu.
4. Jag fick äta kvällsmat med tre Vasabor jag tycker om.
5. Jag köpte äntligen nya inneträningsskor.

Det är bara den där sista punkten jag är lite kluven till. Jag har varit i akut behov av nya träningsskor sedan i höstas, men det är en typisk jobbig grej som jag skjutit upp gång på gång. Nu är jag mycket, mycket nervös inför att testa mina nya skor. För vad var det för nytta med de 79 pengarna om min högerfot fortfarande gråter när den måste hoppa och studsa? Dessutom är jag lite bekymrad för en annan sak. För hur ska jag egentligen förhålla mig till att jag numera äger ett par knallrosa skor med tigerränder..?

Och nu är det väl till att planera morgondagens undervisning då. Tjohej!


1 kommentar:

Yvonne sa...

Knallrosa skor med tigerränder låter toppen, tycker jag!