torsdag 12 februari 2009

Trippelklant

Tre orsaker för mig att kalla mig själv klant idag. Trippelklant.

1. Jag glömde ta med arbetsnycklarna till jobbet, vilket resulterade i att jag fick störa en kollega mitt i hennes undervisning och be henne låsa upp till arbetsrummet för att jag skulle få ut mina ytterkläder och min väska när jag skulle hem.

2. När jag samlat ihop mina pinaler slängde jag igen dörren till arbetsrummet och skulle gå hem. Tre sekunder senare insåg jag att jag låst in mina vinterstövlar. Igen. Bestämde mig för att inte störa kollegan igen utan gå hem i inneskorna/sommarskorna och vara glad för att vi bor nära Kvarnen + att det inte snöar idag.

3. När jag gått uppför backen - muttrandes om min klantighet och mina sommarskor - slog det mig att jag hade glömt mina (egna) handböcker och mina papper (inklusive studerandenas inlämningsuppgifter) i undervisningsrummet. Bara att svänga... Men då tyckte jag inte det var nån idé att muttra längre, dags att skratta resignerat istället. Tur att jag inte behövde nyckel för att ta mig in i rummet i alla fall - jag vet inte ens vad det heter när man är en fyrfaldig klant. Frippelklant kanske?

3 kommentarer:

Anonym sa...

haha, Miamaj, håller du på att bli gammal o glömsk!? ;) Amanda

Mia sa...

Jo, jag är lite rädd för det! :D Kanske jag borde börja med hjärnjumppa, typ korsord eller nåt...

Anonym sa...

HAHAHA!!!! inte elak glädje men "skratta åt en mega klant" glädje! Trevlig helg! /hanna