tisdag 29 april 2008

Upprepning

Det blir sagt så ofta, så ofta, så ofta... så jag ber om ursäkt för ännu en upprepning. Men härligt med vår i luften! I helgen var vi i Purmo, och när vi kom tillbaka på söndagskvällen satte jag mig vid köksbordet och upptäckte att gräsmattorna runt Metviken hunnit bli gröna medan vi var borta. Jag har inte riktigt hunnit med, sist jag kollade var det mörkt och vinter, nu känns det ibland mer som sommar. Så här är det tydligen att åldras.

I Purmo var det ovanligt vilsamt. Vi hade nästan inga planer alls, och dessutom var stora delar av familjen ute i världen (eller upptagna med det ena och det andra). Men mellansjöbacken är bra som den är ibland, behövs inte så mycket underhållning. (Fråga inte om jag tyckte det samma när jag var 17). Vi fick se mamma och pappas bilder från Azorerna (som numera finns på min vill se-lista) och smaka mammas handbagageimporterade ekologiska ananas... mm. Så mycket mer kräver jag inte av en helg just nu.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det ÄR härligt med vår!! :) Här blommar typ körsbärsträd eller något liknande nu. Sommarvärme nästan. Har varit ute en stor del av dagen med förskolebarn - inte helt fel! :)

Våren är verkligen min favoritårstid... Stortrivs just nu!!

(Apropå det som du skrev för ett tag sen om att man blir lite galen på våren - jag tog mig ut på en joggingtur häromkvällen, den första på flera år... :))

Anonym sa...

nu funkar mina kommentarer, tror det bara var jag som var oerhört osmart.;)

Anonym sa...

nu funkar mina kommentarer, tror det bara var jag som var oerhört osmart.;)