söndag 13 april 2008

Böcker bortskänkesJag har ju klagat på min överbelastade bokhylla. Och det är inte så att jag inte skulle inse det uppenbara - för att få mera plats måste jag helt enkelt göra mig av med några böcker. Gjorde en snabbrensning häromkvällen, och fick fram en liten hög (som visserligen inte gör någon större skillnad i hyllfyllnaden, men det är i alla fall ett första steg). Så nu återstår bara att bli av med dem. Och, käre läsare, det är nu du kommer in i bilden - är det någon av böckerna som ser intressant ut? Säg bara till så får du den, annars åker de till loppis när jag kommer mig för! Jag tar inte heller illa upp om man tar en bok och sedan inte läser den... :) Fortsättning följer förhoppningsvis när jag kommit mig för att fortsätta gallra...

Böckerna är:
Anne Provoost: Fallet (ungdomsbok, pocket)
Niklas Rådström: Spårvagn på Vintergatan (pocket)
Ann-Marie Ljungberg: Resan till Kautokeino (tunn pocket)
Janet Evanovich: High Five (chick lit-deckare på engelska, pocket)
John McCabe: Spigg (storformatspocket)
Nick Hornby: Triple Platinum (inbunden tjockis på engelska, innehåller tre romaner: Fever Pitch, High Fidelity, About a Boy)

4 kommentarer:

Ika sa...

Jag tycker att jag känner igen Spigg från någon form av bokbytar/bokloppisbord på en specialföreningsmässa/gulisakademi... :)

Mia sa...

Det stämmer faktiskt, jag har för mig att jag rensat ut den förr! Den hänger sig envist kvar, den rackaren...

Netta sa...

jag tar gärna high five!

Mia sa...

netta: jag tänkte faktiskt på dig när jag plockade ut den boken ur hyllan... :) Jag tar med den imorgon!