onsdag 30 april 2008

Nagelbitarkväll

Vilken emotionell berg- och dalbana jag åkt ikväll! Ebookers har närapå gjort mig till ett nervvrak... men nu har vi bokat vår resa, även om jag fortfarande inte riktigt vågar tro att allt har klaffat. Vi ska till Alperna!! Vi flyger till München och tar tåget till Österrike, där vi ska bo i en liten alpby en vecka! Och det om bara en dryg månad! Utropstecknen tar liksom aldrig slut...

Men vägen dit har varit lång. Jag tänker inte ens börja berätta om alla turer och vändningar i vår planering, men kan ju nämna de två stora vändningarna: När vi äntligen tänkt ut alla detaljer och skulle boka flygbiljetter till det pris vi blivit så lyckliga över när vi kollade i förrgår visade det sig att de priserna inte fanns. Det var nämligen ett specialerbjudande som gick ut igår. Elände. Men vi fortsatte, stuvade om lite i reseplanen och hittade ett nytt alternativ, bara lite dyrare. Men så visade det sig att det var något fel i systemet, och de flygalternativen fanns inte alls, fast de såg ut att finnas i översikten. Eländes elände! Vi fortsatte att stuva, och sist och slutligen har vi en resa som jag tror blir riktigt, riktigt bra. Flyget blev lite dyrare, men å andra sidan har vi hittat lite billigare boende, så skillnaden är ändå inte så stor.

Kanske gammaldags resebyråer inte är så dumt ändå? Eller till och med charterpaket... Men vi gör ju ingenting på det enkla sättet om man kan göra det komplicerat.

*spark på smalbenet åt oss*
*men sen tar jag tillbaka sparken eftersom jag ändå är så glad åt slutresultatet*

2 kommentarer:

Mamma Linda sa...

Grattis!!! Tror ni kommer att få en härlig resa! :-) Det är inte alltid lätt att hitta de där bästa resorna till bästa priserna, men ibland kan man ha tur (ta sig tur). Ser fram emot att få höra mera om de hela sen när vi ses!

Anonym sa...

Va skoj! Resan blir säkert toppen. Och jag vet hur ångestfyllt det kan bli att boka flyg via i-net!;) Man skall inte underskatta resebyråer heller, i vårt australienfall blev ju faktiskt det det billigaste alternativet! Men, såklart, länge leve e-bookers och att kunna fixa saker o ting på i-net...:) Nu skall jag fixa mig klar för hajk med hästar ikväll!:)