torsdag 10 april 2008

Intresseklubben antecknar

Aha! Läste just att det kommer en ny Svenska skrivregler i höst. Det har jag väntat på. Jag har typ förrförra upplagan, men har väntat med att köpa en ny eftersom jag för länge sedan hörde talas om att en ännu nyare var på gång. Och det har resulterat i att jag mer eller mindre konstant haft ett av Tritonias exemplar hemlånat i två och ett halvt år nu... med undantag av en babypaus på några månader.

Jag inser att typ ingen av mina läsare är intresserad, men he får va så tå. Eller, kanske en av mina läsare... men hon visste säkert redan om det.

2 kommentarer:

My sa...

:) Ja visst är jag intresserad!! :) Jag hade också hört att det skulle komma en ny, men hade glömt exakt när det var... Men bra alltså att det är redan i höst! :) Ser fram emot det! Ska absolut köpa den! :) Jag har ju också bara förrförra upplagan... Är dessutom pinsamt obekant med förra upplagan, men den nya ska jag absolut sätta mig in i! :)

Förresten, på tal om Svenska skrivregler så såg jag Olle Josephson (chef för Språkrådet) på tågstationen här i stan häromdagen. Hehe, kul med lite språkkändisar! :)

På tal om att köpa böcker... Har skrivit upp x antal boktitlar som jag fått syn på under mina veckor på skolan nu. Vill ha! Vill ha! Vill ha! Men mitt referensbibliotek tar redan nu lite för mycket plats... (fast just nu ligger det nerpackat och jag hittar ingenting).

Mamma Linda sa...

Hihi, ja själv är jag kanske inte sååå intresserad, men min kära far är en riktig entusiast när det gäller sånt här, tror han har förra, och känner jag honom rätt köper han nog även denna...;-) Så jag kommer både att få se och höra mycket om den i noga detalj när den kommer ut! :-D