fredag 11 april 2008

Trångt

Med tanke på vilken tid Arvid kommer att vakna imorgon bitt (och säkert ett antal gånger i natt) borde jag verkligen masa mig i säng omdelbart. Men efter att ha klämt in min reaktion på Dogville och Manderlay på 300 ord (uppgift för kvinniskursen) känns det som en lättnad att få breda ut mina ord lite mer, helt utan att försöka få in maximalt med innehåll på minimalt med utrymme. För det blir verkligen trångt om orden när man försöker sig på den uppgiften - alla som sett Dogville och/eller Manderlay förstår vad jag menar. Varje minut i filmerna skulle kunna skapa reaktioner som räcker till 300 ord. Det blir liksom lite tunt att skriva om två sällsynt innehållsrika filmer med den begränsningen.

Men nu ger jag mig, godnatt bloggosfären.

2 kommentarer:

Mamma Linda sa...

Ja jag är fortfarande förvånad över att ni bara fick skriva 300 ord! :-O Det är ju inget. Vill kursledaren slippa lätt undan, eller är det en litterär utmaning? Det är frågan. :-)

Mia sa...

linda: jag lutar nästan åt att ditt första alternativ stämmer, men det är ju snällare att se det som det andra alternativet! :D