tisdag 11 september 2007

Paltschwiimen

Enligt susning.nu är paltschwiimen: "det tillstånd av andligt välbefinnande och kroppslig utmattning som inträder strax efter intagandet av en större måltid bestående av pitepalt". Jag kan berätta att det tillståndet kan infinna sig efter en måltid bestående av plättar med äppelmos också - och att tillståndet nästan närmar sig det som kallas paltkoma. Håhåjaja.

Så kan jag också ge en lägesrapport om graduskrivandet: det är på gång! Till min stora förvåning var det riktigt roligt att börja läsa vad jag har skrivit hittills, och till min ännu större (!) förvåning tyckte jag det var ganska självklart hur jag ska fortsätta. Teorikapitlet som jag oroat mig för ett år eftersom det inte har passat ihop med resten av texten känns helt plötsligt möjligt att gå vidare med. Helt fantastiskt! Det finns hopp...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till att det nygamla graduskrivandet känns så positivt! och HA, det här ska jag använda som försvar sedan när det börjar gnällas på mig och min långa gradupaus: Vissa saker behöver lite tid av frånvaro.

Anonym sa...

Vad roligt att höra att din gradu mognat i din frånvaro!

Mamma Linda sa...

Ååh, grattis grattis! :-) Vad roligt att du kommit igång igen på riktigt. Du går det nog undan!