lördag 22 juni 2013

Resumé

(Förra) fredagens bästa: Att gå till simhallen när vi började gå varandra på nerverna här hemma. Vi är inte så flitiga simhallsbesökare tydligen, för vi räknade ut att det nog var Edvins första gång där... När man såg på våra barn kunde man ha trott att de är hur vattenvana som helst, åtminstone var de inte rädda av sig. Nu skulle det vara med lite respekt för vattnet också, så blir det fint. Synd att simhallen har stängt för sommaren nu!

(Förra) lördagens bästa: Att få hit våra fina vänner från Kvevlax. Vi träffades hela familjerna senast förra sommaren, vilket är lite svagt. Jätteroligt och trevligt hade både barn och vuxna, så vi får nog ta och bättra oss!

Söndagens bästa: Att bara ta det lugnt på Stennabba med mamma och pappa. Ja, och jag drog till och med på mig mina löpartights och sprang ut i naturen - finns nog ingen bättre plats att gå, cykla och springa än Överpurmo. Och det är sant.

Tisdagens bästa: Kosläpp på Stennabba! Vi trodde vi skulle träffa bara pappa - inte så illa det - men sedan dök alla möjliga familjemedlemmar upp, så det blev liksom bara bättre och bättre. Och Stennabba i juni är magiskt, dessutom.

Ja, och däremellan kom måndagen.  
Måndagens största vånda: Jag tror vi gick och köpte hus.1 kommentar:

Eva sa...

Hus?