tisdag 23 juni 2009

Offentligt tillkännagivande

Jag har märkt att vi varit ganska dåliga med att berätta om vår flytt - ursäkta alla goda vänner som fått höra det nyligen. Eller ännu värre, som sätter kaffet i vrångstrupen nu... Så det kanske är på sin plats med ett offentligt uttalande nu.

Vi kommer alltså att flytta.
Matias har fått jobb i Jakobstad.
Letar som bäst lägenhet och jobb åt mig.
Inte mycket klokare än så, fråga om ni vill höra långa haranger om trevliga bostäder som inte finns.

Idag har jag varit på en jobbintervju, och så var vi och såg på en sunkig lägenhet, en liten lägenhet och en lägenhet som var riktigt, riktigt bra - förutom att den var tre trappor upp utan hiss. Höghuslägenheter allihopa. Tanken var att vi skulle skaffa en egen ytterdörr, men det verkar bli nästa flytt... inte så lätt hitta hus eller radhus att hyra när man fortfarande inte är tillräckligt klok för att köpa. Så vi får se var vi hamnar, vi får se...

Och jo, det är en bra sak att vi flyttar. Nu låter jag bara lite svartsynt för att det varit en lång och intensiv dag med osäkert resultat. Återkommer när jag är mer positiv!

2 kommentarer:

My sa...

Hej, ser fram emot att höra mer om planerna när vi ses! :) Kommer till Österbotten 7:e juli, Johan kommer 13:e, vi åker igen 16:e. Hoppas vi hinner ses då! :)

Och ja, jag är inte så aktiv i bloggosfären nuförtiden... Facebookträsket har tagit över lite för min del, men ska försöka orka uppdatera min blogg någon gång snart... :) Men jag läser din blogg, nästan den enda jag tittar till regelbundet nuförtiden... :) Alltid roligt när det kommer uppdateringar!

Lycka till med bostadsjakten!

Mia sa...

Vi ska absolut se till att träffas! :) Hörs!