lördag 6 juni 2009

Inte planenligt

Återigen, det är tur att vi inte hade planerat in en kort och intensiv semester med turistande över hela Stockholm. Den här gången inte på grund av vädret, utan för att en blek liten sjukling ändrade våra planer för dagen. Egentligen skulle vi ha varit i Uppsala på konfirmation + träffat goda vänner, men eftersom Arvid väckte oss och... inte mådde särskilt bra tidigt imorse fick vi skjuta upp Uppsalautflykten. Men det är okej. Huvudsaken är att Arvid verkar ha repat sig bra, senare på förmiddagen lekte han och tiggde allt ätbart han fick syn på... och åt ris med normal aptit till lunch. (Tänkte skriva "god aptit", men nu ska vi inte överdriva heller...) Nu sover han sin vanliga eftermiddagslur och vi hoppas han vaknar pigg och glad!

Annars trivs vi trots allt. Vårt mål var ju inte att turista och hinna med Stockholms alla sevärdheter, utan att komma hemifrån, slappna av och umgås alla tre. Och det funkar, även om detaljerna inte är riktigt som vi tänkte oss!

Men nu ska jag snart lämna mina män och ta tunnelbanan in till stan och strosa runt lite, för även om vi trivs och känner oss semesteravslappnade här i lägenheten vill man ju helst inte sitta inne en hel dag ändå. Sen byter vi... och om Arvid verkar tillräckligt pigg får han kanske komma med en stund i skarven.

Inga kommentarer: