söndag 21 juni 2009

Kalasbra helg

Det är faktiskt först imorgon Arvid blir två år, men det känns som om han fyllt två år hela helgen. Eftersom han är född på midsommarafton kommer jag ju för all framtid att bli sentimental just den dagen, oavsett om det är 22:a juni eller något helt annat datum. Dessutom har han firats med buller och bång i Purmo tillsammans med släkten idag, och det gör ju också sitt till för att det ska kännas som födelsedag hela helgen. Men vad kan nu vara bättre än att ha födelsedag hela midsommarhelgen och lite till..?

I år kom vi förresten igen - på midsommaraftonen för två år sen var vi bjudna till en villa i Oxkangar, men då kom det av naturliga skäl av sig. Men det här året kom vi oss iväg dit (på midsommarfirande - vi var faktiskt dit en helt vanlig kväll förra sommaren också). Alltid trevligt med vänner och villa på midsommar! Och har man ingen egen får man bjuda in sig till nån som har... Midsommar är annars en helg som är nästan lika arbetsam som nyår - vi har inga traditioner, nästan aldrig några planer och hela världen är hysterisk för att det är midsommar (/nyår). Nån som vill hitta på något med oss på nyårsafton kanske? Fira det nya året? Ringa in 2010? Det skulle inte skada att börja planera i tid för en gångs skull...

1 kommentar:

Netta sa...

jojo, vi firar gärna nyår med er! då bor vi ju högst sannolikt på hyfsat nära håll från varandra också. vi hör också till kategorin människor som aldrig vet riktigt vad vi ska göra på nyår/villaavslutning/midsommar/vappen o.s.v. nåja, nu har vi nog en typ av tradition på midsommaafton, men speciellt nyår och villaavslutning är ganska traditionslösa. ja, julafton är ju nog spikad varje år, alltid nåt ;-)