torsdag 11 september 2008

Så det kan gå

Isn't it ironic - för första gången sedan 1998 eller så är jag inte inskriven som studerande vid ÅA och nu har jag en kårkalender. Nån sån har jag inte använt på ganska många år... tänk så det kan gå.

Och orsaken till att jag ändå har en kårkalender är att mamma studerar. I Åbo (åtm just nu). Medan jag har ägnat kvällen med föuslukt i håret åt att förhindra att en busunge river huset och resten av Stennabba. Hm. Tänk så det kan gå.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen Mia, hur har det här gått till? Vadan dessa ombytta roller?

Jag var till Kvarnen igår för att hämta läsårsklistermärke och kårkalender (ja, den är gratis och jag har inte lust att sätta pengar på en bättre just nu), och hjälp vad annorlunda det är i Vasa. Alla pratar österbottniska och lunch måste man äta före halv tre om man ska få någon och hela Kvarnen är ju förvirrande. Inte ens brorsan var på plats för att visa runt mig eftersom han var hemma i feber. Få se när jag vågar mig tillbaka. ;)

Anonym sa...

Ir tu i purmo nu?? (Hanna

Mia sa...

ika: Säg he! The circle of life kanske... :) Mamma är alterneringsledig det här läsåret och passar på att studera så mycket hon hinner. Jo, jag håller med om att Kvarnen är förvirrande! Även om jag hållit till en hel del där finns det stora vita fläckar dit jag inte vågar mig utan karta och kompass... och jag lovar, det har hänt att jag gått vilse (hamnade i en trappa med idel låsta dörrar och fick springa upp och ner innan jag äntligen kom in på en våning - sen fick jag leta mig fram till känt territorium därifrån...)

hanna: Jepp, det var jag på torsdag och fredag. Men nu är jag tillbaka i Vasa...