fredag 30 november 2007

Nedräkning

Det närmar sig. Nu har jag i stort sett bara helgen på mig, sen ska texten till seminariet skickas in. Visserligen måste den inte vara helt färdig då, men diskussionen på seminariet blir kanske inte så givande om jag måste bemöta allt med "öh... ja, det där har jag ju tänkt ändra... och det där ska ju egentligen inte vara så... och det har jag inte riktigt hunnit skriva klart..." Så nu ska jag ruscha så gott det går. Jag hoppas på helgen, för i veckan har inte mycket blivit gjort, med Matias tillbaka på arbetet.

Häromdagen var det i alla fall någon som intresserade sig för Narratology - Introduction to the Narrative. Tyvärr var det inte jag, utan Elias 1 år och 5 månader. Men framtiden verkar ju vara säkrad för litteraturvetenskapen i alla fall!

2 kommentarer:

Mamma Linda sa...

Lycka till med skrivandet! (läser du det här? Ajja bajja!) Klistrar in en grej jag skrev som kommentar i egen blogg (eller en del av kommentaret), så är chansen större att du ser det. Kommer ev ett sms sen ikväll efter att T kommit hem, bara han inte är för trött för att göra annat än vila i helgen. Men ni är lätt-skött besök så säkert orkar han! :-D

Gillar ni sushi? Fusk-variant med tonfisk/gravad lax då. Vi har ett sushi-paket hemma som måste användas upp inom några dagar, så tänkte ev om ni ville komma hit och knapra lite sushi? Och/eller pepparkakor och glögg. ;-) Finfin kombination. Inte idag, för är så trötta pga sen kväll igår. Men ev lör sön? Måste kolla med T bara, men tror nog det passar båda dagarna. Hur är det med er? Ska pasta in det i din blogg så du helt säkert får läst inom en-två dagar. :-)

Anonym sa...

Åh, som en av Elias bokleverantörer känner jag en viss stolthet över hans nyfunna intresse för litteraturvetenskapen. ;)