onsdag 21 november 2007

Inte rymma

Paniken har lagt sig. Jag inser att en gradu inte är en doktorsavhandling. Jag hinner vad jag hinner.

3 kommentarer:

My sa...

Det ska nog gå bra ska du se. Jag tror också att gradun förstoras upp alldeles för mycket. Verkligen.

Jag håller ju på och skriver c-uppsats nu (= en halv gradu, 10 gamla studieveckor), och här tycker jag inte att lärarna förstorar upp det till nån jättegrej, det är faktiskt meningen att vi ska klara av det på ungefär två månader (inkl. jullov). Och det känns helt realistiskt faktiskt... Fast det kanske beror på att jag valde ett ämne som jag är väldigt insatt i sen tidigare (samtalsanalys), känns kul att börja med det igen! :)

Men som sagt, det ska bli jätteroligt att läsa din gradu sen!! Är nyfiken på den!! :) Säg till om du vill ha några extra ögon som tittar igenom den :)

Kämpa på!

Mia sa...

my: jag vill absolut ha extraögon, så du får hemskt gärna läsa igenom den! Kanske sen i slutskedet, innan jag gör det allra, allra sista? Den ska helst lämnas in inom en månad efter trean, alltså mitten av januari... och det tänker jag verkligen försöka hålla! Aha, samtalsanalys, säkert roligt att återvända till det. :) Jag kan faktiskt tänka mig att det skulle vara roligt att börja med ett helt nytt projekt om ungefär samma ämne som gradun, men helst lite mindre... ingen lic- eller doktorsavhandling alltså... :)

Mamma Linda sa...

Du ska inte ha någon panik, det är så lätt att vara självkritisk. Det går ju alltid att göra bättre, så är det bara, HUR många år och HUR noga du än skulle kämpa! Och din gradu är ju redan i nuläge (jag har ju faktiskt läst en del av den om du minns ;-) bra, och sen när du fixat den klart så är den ännu bättre. Och sen om du vill fortsätta efter att du lämnat in den kan du ju alltid doktorera! :-D Mao fortsätta på den och lämna in den som doktorsavhandling om 1-2 decennier. Oändliga möjligheter. Så ingen panik i nuläge, det blir nog bra. *kramis*