onsdag 28 november 2007

En välsignad röra

Vackert, vackert, vackert på Brändö när jag var ute med barnvagnen på ärenden idag! I år känns det inte som om kylan, snön och halkan känns så hotfulla när det håller på och blir vinter. Däremot saknar jag ljuset, ljusa sommarkvällar, nätter, morgnar... Då är det bäst att passa på och njuta av en sån här dag!

Annat man kan njuta av i Vasa idag är Blessed Mess konsert i Trefaldighetskyrkan ikväll 19.00. Gratis inträde och njutbar musik, kom kom kom. I vinter har jag körpaus (och dessutom höll jag nog på och bli betydligt äldre än genomsnittet i Blessed Mess) men jag saknar det! Är en skön känsla att vara en del av musik som låter bra fast man själv inte har så storartade solokvaliteter. Har varit med i flera körer beroende på var jag bott, och har gillat dem alla. Men repertoaren i Blessed Mess passade mig perfekt, och det blir inte sämre av en väldigt musikalisk och begåvad körledare. Och därför tänker jag inte missa konserten ikväll.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, ajg skulle också vilja gå på Blessed Mess-konsert, men det blir ju lite svårt... Jag får trösta mig med att det blir adventskonsert i domkyrkan för min del om två dagar, köpte biljett idag.

Mamma Linda sa...

Hur var konserten? Jag satt ju på möte som bäst då...Konsert skulle nog ha varit mycket roligare! Minst sagt...