måndag 25 juni 2012

Booked

Booked verkar vara en bra grej. När man har anmält sig får man då och då mejl om att en ny bok snart kommer ut, och om den verkar intressant kan man anmäla att man vill ha den som recensionsexemplar. De snabbaste får en bok mot att de skriver två gånger om den på bloggen, facebook eller twitter. Fair deal, tycker jag, och kul att inte bara proffsrecensenter får chansen att läsa och tycka snabbt.

Hittills har jag tydligen varit långsam för att få något, men den här gången lyckades jag. Det blev ingen bok, men en tidning som heter Skriva damp ner i min postlåda idag. Än så länge har jag bara tittat på utsidan, men ser fram emot att dra plasten av den när jag fått en del vardagssysslor undanstökade (handla mjölk, hänga tvätt och undvika mer biblioteksböter än nödvändigt).

Av förstasidesrubrikerna att döma riktar tidningen sig kanske mest till folk med hemliga eller ohemliga författardrömmar - "Skaffa agent" och "Ge ut din bok själv" känns kanske inte riktigt tänkt för mig - men jag hoppas det ändå finns något som passar för en vardagsskribent och moddelärare utan halvfärdig roman i skrivbordslådan. "Deckarskolan" verkar åtminstone lovande. Det återstår att se!


Inga kommentarer: