onsdag 30 juli 2008

I det gröna

Minst en gång per sommar måste man hämta en take away-pizza och äta den i gröngräset. Det gjorde vi igår... så skönt. Varför äter man inte alltid på en gräsmatta med havsutsikt, egentligen? Hm, undrar vad man kunde fixa för enkel picknickmat ikväll..?

6 kommentarer:

Mamma Linda sa...

Åh vilken härlig sommarbild! Idag är det lite mulet, men ändå varmt (enligt termometern, trötta jag har inte kommit mig ut ännu fast klockan är tio och allt ;-). Tror aldrig vi ätit pizza i gröngräset! :-O Det måste vi göra nån gång. ;-) Däremot blev jag övermäktigt sugen på kladdkaka med glass igår kväll när jag mumsade glass, så tror det blir en kladdkaka senare idag...Mmmmm...

Yvonne sa...

Det finns väl en ganska enkel förklaring till att inte äta hämtpizza på havsstranden i november... Men NU låter det skönt!

Yvonne sa...

P.S. Det ser ut som om Arvid äter pizza???

Mia sa...

linda: jo, jag rekommenderar (som sagt) pizza i gröngräset, mycket trevligt! Åh, kladdkaka låter också trevligt. Det kan man förstås också äta i gröngräset. :D

yvonne: jo, det förstås... men man får ju passa på när det är tillräcklgit behagligt väder! Och nej, Arvid åt ingen pizza... han höll sig till gurkbitar och klöver!

fia lotta jansson sa...

Hejsan Mia!
Vad mysigt det ser ut med picknick i gräset, en bra tradition ni har, tycker jag!
Vad Arvid e stor! Härligt att se hans steg på bild (tidigare post), roligt att tänka vad man har framför sig!
Idag har vi badat och nu ligger E ute i vagnen och jag tänkte hinna färga håret:)
Hur e det med dig?
Allt gott.
S

Mia sa...

Hejsan, kul att du hittat hit!! Ja, ni har mycket att se fram emot. :)