tisdag 1 juli 2008

Leve bio!

Kom just hem från bion, har varit på Sex and the City. Skön verklighetsflykt som överraskande nog lever upp till hypen, även om det förstås finns en del invändningar (repliker som låter skrivna, sjukt uppenbara produktplaceringar...). Men ändå. Den var välgjord och rolig och behaglig att se på. Det är bara att se och njuta. Och det är det man har bio till. Telefonen tyst, världen utanför, det finns inget utanför de fyra väggarna och filmduken. I mitt liv e.A. (efter Arvids födelse) har jag varit på bio en enda gång förutom ikväll, måste jag råda bot på.

För övrigt är jag glad att jag hann till New York f.A. (före Arvid). Alla filmer, böcker och tv-serier som utspelar sig där blir lite mer... tredimensionella tack vare det. Och vi har ju konstaterat att även om det går fint att resa med barn, är det kanske att föredra att inte resa just till storstäder med dem... och på tal om det borde jag blogga om München också. Gillar München.

2 kommentarer:

Mamma Linda sa...

Ja, jag var också nöjd med filmen! :-D Blir nog bara mer och mer nöjd faktiskt. Och tänk, produktplaceringarna tänkte jag inte ett dugg på. :-O Vad jag är oobservant alltså. ;-) Tack för sällskapet! Och vill du och M gå på bio tillsammans ska ni säga, så kan vi försöka oss på att sköta, nu när Arvid är så pass stor ändå. :-)

nina sa...

Vi var också och såg den och jag var mäkta nöjd med upplevelsen(4/5)! Kändes så bra att se de gamla rackarna igen, allt var bekant men ändå nytt. Även mitt favvobiosällskap A roade sig trots att filmen enl honom var i längre laget. Jag hade gärna sett ännu mer, tiden bara flög iväg. Kul att ni också gillade den!