torsdag 17 juli 2008

Senare

Inte bra. Jag har inte riktigt fattat att det är sommar ganska exakt nu. Idag fyndade jag en härligt tunn och sval skjorta på rea och kom på mig själv med att tänka att den kan bli bra sen till sommaren. Eh... nästa sommar, eller? Dags att börja ta vara på sommaren kanske. Fånga dagen och så vidare.

Kvällens allsång och loppis på Humle kunde ju ha gett en hel hög sommarpoäng, men eftersom regnet gjorde att vi hölls inomhus mest hela tiden hjälpte det inte. Trevlig kväll absolut, men rubbade inte min mentala sommarbarometer... Men jag kan ändå inte skylla på vädret för att sommarvibbarna uteblivit, är nog mellan mina öron som det inte klickat riktigt ännu.

Någon som har sommarpoängtips..?

3 kommentarer:

Mamma Linda sa...

Kom ut en sväng till och palla jordgubbar i vårt grönsaks-/jordgubbs-/potatisland! :-D Lite nypotatis kan ni få också om ni så önskar. Ger absolut sommarfeelis. :-) Felicia och Arvid kan gegga med lervällingen i sandlådan. ;-D Vi spolar av dom i poolen sen...

Yvonne sa...

Lösglass på torget!

Mia sa...

linda: Tack för erbjudandet, det kommer vi säkert att nappa på! Förra pooldejten var faktiskt den allra, allra somrigaste dagen hittills i år! :)

yvonne: Också bra tips, men om inte vädret börjar uppföra sig åtminstone lite bättre kan det hända att det inte blir så många poäng som det skulle kunna ge en solig dag...