tisdag 29 juli 2008

Nu går han

Förresten, jag har ju tänkt uppdatera hur det går med gåendet - förra helgen funderade jag ju på när man egentligen kan gå. Men knappt hann jag skriva det, så blev det inaktuellt. Förra tisdagen blev Arvid ett år och en månad, och ganska precis då bestämde jag mig för att det inte är någon fråga om saken längre: nu kan han gå. Det går fortfarande snabbast att krypa, och visst vinglar han som Bambi på hal is ibland. Men han går, det är ingen tvekan om det. Och igår och idag har han fått träna en hel del på att gå i sand (igår i två omgångar på Smulterö och idag på Sandön). Inte lätt om man bara har en veckas erfarenhet av konsten att gå!

4 kommentarer:

Yvonne sa...

Har dryft redan! Skulle vilja se alla hans framsteg!

Netta sa...

Vad kul att Arvid börjat gå! Men känns det inte som att ni inte har nån baby längre? Jag har redan nu den känslan, bara för att Zacke far fram i snabb takt och inte är sådär spädbarnsliten mera.

Mia sa...

yvonne: du får ju ta igen det nästa vecka! :)

netta: jo, så är det absolut... Nu i sommar har jag blivit förvånad så många gånger av hur STOR han är - vem böt ut min lilla baby mot en kaxig, stor pojke?? Idag gick han, hand i hand med mig, från H&M till CM, det tyckte jag var strongt. :)

Mamma Linda sa...

Wow grattis till en gående pojke! Det går så snabbt, innan man vet ordet var sitter de där och sjunger "bä bä fåret Shaun, har du någon ull? Nej det har jag inte för Måns har klippt min päls!" och kan både det ena och det andra en "baby" inte ska kunna. Jag fattar inte att jag inte ännu lärt mig att hänga med i utveckligen. Nu som då är det mest "WOAH! När hände det här? Är det verkigen min unge?!". Oj vad roligt det ska bli att se er lilla Bambi sen nån dag! :-)