lördag 16 april 2016

För varför inte?


Det kändes nästan lite ansvarslöst när vi körde iväg till Vasa igår. Det var en helt vanlig fredag, och ingen av oss tänkte ägna våra arbeten minsta lilla tanke. I baksätet satt dessutom bara ett barn, så vi kunde... ja, vad gör man i en tyst bil? Inte så mycket, och det behövdes!

Etiketten vi satte på vår Vasadag var "utrusta Matias inför resan", men egentligen lyxade vi till det bara för att vi kunde. Att ha ett barn med är verkligen så mycket lättare än tre! Vi kunde långluncha på 1 rum+kök (så gott! varje gång!), gå i precis de affärer som föll oss in och köpa skor (alltid en pärs!) utan att bli avbrutna i mitten. Ja, och dessutom avsluta med loppis utan att behöva förklara varför vi inte ska köpa diverse småprylar. Under tiden skämde faffa bort A&E - det märktes på alla tre hur roligt de hade haft, så vi får nog bli bättre på att puffa iväg storbarnen till faffas...

Och nu är det packning på gång, och om inte många timmar kör Matias iväg till sitt flyg mot Turkiet. Själv försöker jag koncentrera mig på projekt få-vardagen-att-rulla och låta bli att oroa mig för allt som skulle kunna hända innan han är hemma igen.

Inga kommentarer: