lördag 23 maj 2009

Jag åkte dit

Jag klarade mig ganska länge, även om jag var omgiven av en stor och en liten snorig, hostande karl. Men nu har jag också åkt dit. Suck. Visserligen är jag inte direkt dödssjuk, och det är väl inte så farligt egentligen att ligga på soffan och se på gamla avsnitt av Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show! men det stör mig av tre orsaker:

1) Det är inte mer än två veckor sen vi alla tre var förkylda sist. Nån måtta får det väl vara?? Men å andra sidan är timingen helt okej, eftersom vi var friska i Åbo och borde vara friska (från åtminstone den här förkylningen!) när det är dags för Stockholm. Får man hoppas.

2) Egentligen skulle vi ha grillat med goda vänner i deras trädgård idag. Det ville jag verkligen! Men en annan gång...

3) Nu är det över en vecka sen jag tränat - och det är bara en vecka kvar på mitt hyrda gymkort! Sicket slöseri med tid och gymtillgång... Jag kommer att sakna mitt kort.

2 kommentarer:

Ika sa...

Jag tror mig ha åkt dit på exakt samma virus, och jag tror mig inte om att förhålla mig lika sansat till det hela... jag blir så oerhört frustrerad eftersom jag skulle ha kunnat göra en massa saker om jag inte varit sjuk och dessutom fått jobba i lite mera energiskt tillstånd. och orkat engagera mig för att gå på konserter. Och kunnat umgås med folk utan att känna mig som en vandrande smittohärd. Och det värsta av allt är väl att jag är så medveten om att det här är ganska självförvållat eftersom jag trodde att det inte skulle vara så farligt att utsätta sig för lite smitta, jag har ju minsann så bra immunförsvar numera. Ha. Ha! Och inte vill eländet gå över heller. Vilket kanske också är självförvållat eftersom jag envisas med att jobba trots att jag är sjuk...

(Mitt problem egentligen är väl att jag är för sjuk för att kunna göra saker jag vill, men inte tillräckligt sjuk för att bara vilja ligga hemma och halvsova mig genom tillvaron. Men kom igen, det finns en anledning till att det är ovettigt att vara sjuk under årets ljusaste månader! Folk som jag ska passa på att vara sjuka vintertid när energinivån ändå ligger på ett minimum och det bara är tacksamt att ha en anledning att gå i ide.)

Anonym sa...

Det här är inte till någon tröst, men E var frisk i några vardagar och fick sedan öroninflammation (diagnostiserad idag) och antibiotika. Håhåjaja, jag hade inte återhämtat mig sen förra helgens omgång. Tänker det här varva hela familjen en gång till nu?