torsdag 19 mars 2009

Högsta växeln

Pust! Smått galen vecka. Jag vet inte om det är meningen att man ska ha tre jobb om man nu en gång ska lååss va hemmamamma..? Nåja, det låter värre än det är, och dessutom är det högst tillfälligt. Och tack vare t.ex. att mamma var här och tog hand om Arvid tisdag och onsdag funkar pusslet också. Ändå är det mest förvånande av allt att det faktiskt funkat så bra för mig att köra på högsta växeln en hel vecka - har klarat mig utan varken stressmage, gråtattacker eller att i tankspriddheten glömma Arvid i parken eller något i den stilen. Vad ska man säga? Ibland har man flow! Men... det är skönt att det är fredag imorgon!Fantastiskt skönt. Är trött i hela kroppen. Men ändå trött på ett ganska bra sätt, lite som när man tränat riktigt hårt och kommer hem och sätter sig ner och låter kroppen känna efter.

Men många såna här veckor ska man inte ha innan tröttheten blir en mindre skön sort.

Babblababbla. Min hjärna klarar inte av att sortera enligt 1) intressant för bloggen och 2) ointressant för bloggen. Kanske bäst att sätta punkt.

Snart förresten, måste ju visa vad jag fick på ett av mina jobb igår. (Och nej, som lärarvikarie får jag inga gratisgrejer...) Boken har jag varit nyfiken på länge, för gillar verkligen Johan Tells krönikor i Vagabond. Kan återkomma och berätta hur man ska rädda världen när jag hunnit läsa den! (Och Nivea! Vem behöver inte Nivea? Men vanligen brukar jag inte förvänta mig att få en burk med mig hem från jobbet...)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, var ska man jobba för att få dylika presenter? Boken verkar intressant, fast annars räknar jag mig faktiskt till den där gruppen av personer som inte behöver Nivea. :) (Eller behöver och behöver, men jag godkänner inte deras innehållsförteckningar.)

Och nog är det knepigt med jobb att det så sällan verkar förekomma i lagom stora doser. Det är alldeles för ofta antingen allt eller inget...

Anonym sa...

Jag fick den där boken som gåva när jag köpte lite jord på blomgården i somras. Läsvärd, även om den kanske inte kommer med nyheter.Och nivea -hmm, om det doftar starkt så behöver jag det inte (nysattacker) och om det doftar bara gott så behöver jag det!