onsdag 5 mars 2008

Kom igen katten, det svänger ju!

Jag känner mig gammal. Jag hänger inte med. Hur kan man lära sig så här otroligt mycket på en vecka? Arvid är inne i värsta upptäckarfasen, och på inte mycket mer än en vecka har han lärt sig att dra upp sig på knä, dra upp sig och stå (!) och ta sig över trösklar. Dessutom har han blivit mycket bättre på sånt han kunde förr: dra sig fram på magen, stå på alla fyra och leka och hitta en tuggbar sladd inom en halvminut.

Spännande! Men av någon mystisk anledning får jag mindre och mindre tid att göra annat än att vakta barn... Men som bäst sitter jag och väntar på att min färdiga gradu (!) ska skrivas ut så jag kan börja med den allra sista (!) genomläsningen. Imorgon printar jag på riktigt, sen åker den till inbindning! (och här kunde jag sätta in precis hur många utropstecken som helst utan överdrift...)

Och om du undrar - nej, fotot är inte arrangerat...

3 kommentarer:

Mamma Linda sa...

Härligt! :-D Vilken duktig liten kille ni har. Klart det ska undersökas, tuggas och smakas på. :-) Sen där efter 1-1½ år går det igen att - på egen risk - hinna med lite annat emellanåt, som att diska, dammsuga eller nåt sånt. Utan att vakta 100% (haha! Ja du får ju höra om vad Felicia hittar på när jag vänder ryggen till titt som tätt...Men det är sällan livsfarliga saker, bara bus som tar en stund att reda upp...).

Och GRATTIS till sista genomläsningen av gradun!!!! Nu är det verkligen full fart! :-)

tanja sa...

oj va gulla arvid siir ut! :) he e säkert spännande tider nu, med både växade baby och gradun klar!

Anonym sa...

woohoo:) grattis til gradun! :) och vilken häftig bild. Pappas pojke ^^,