lördag 20 januari 2018

So much beauty in the world, än en gång


Dagar som den här kan jag verkligen inte låta bli att tycka om vintern. Visst, snö kan ju vara lite blöt och kall och opraktisk. Men framför allt så oerhört vacker! Vissa år har jag fått en känsla av att våra vintrar för alltid kommer att vara gråslaskiga och halkiga, men den här vintern har lyst upp statistiken med fluffig pudersnö och snötyngda, vykortsvackra träd. TACK för den!


Idag har vi haft en skön (nästan) heldag på Stennabba, lugn och behaglig. Amanda bakade semlor och cheesecakes till bröllopet på löpande band och pappa bjöd på tårta som han hade testbakat till tårtbuffén. Den var inte illa alls. Och den påminde mig om att vi också har lovat att bidra med en tårta - vi som hade tänkt använda det som ursäkt för att testbaka tårtor hela januari! Får nog sätta igång nu... Ser väldigt mycket fram emot vinterbröllop om två veckor!

(Och är bara en liten aning nojig för alla vinterbaciller som flyger runt och bara väntar på att sätta käppar i hjulen...)


Dessutom hade vi tagit med skidor till barnen och kameran till mig, så vi höll oss ute och tankade lite sol en stund, trots -16 grader... Annars har vi suttit med ögonen klistrade på konståknings-EM tre kvällar i sträck och tänker att vi kanske skulle försöka komma oss iväg till skolans rink imorgon. Det gäller att passa på i helgen när man annars sällan hinner hem i dagsljus för tillfället!


Inga kommentarer: