lördag 13 januari 2018

Ögonblick att spara


Josef sover nästan alltid mellan oss mot slutet av natten. Det brukar för det mesta vara riktigt mysigt. Han bökar inte runt lika mycket som sina storebröder och brukar ofta slänga en mjuk liten arm runt min arm och borra in näsan mot min axel. Det är ren lycka.

Häromdagen vaknade jag istället av att någon slet och drog i mitt huvud. Josef. Jag lyfte bestämt bort hans arm, men han var genast tillbaka och drog hårdhänt i mitt huvud och min hals. Det upprepades flera gånger och hans ansiktsuttryck (i sömnen!) blev mer och mer irriterat, tills han väste (fortfarande i sömnen) "jag vill ha EN TILL!". Haha! Är oerhört nyfiken på vad han drömde just då och vad han egentligen tänkte att mitt huvud var!

(Annat roligt av Josef: Läxar upp mig väldigt stöddigt när jag kallar tigrar för tigrar. Det är faktiskt "jejon"! Och han älskar fortfarande finkläder och går motvilligt och mycket sällan med på att ha mjukisbyxor. Riktiga fickabyxor ska det vara - och helst finskjorta till, även om han kan sträcka sig till att ha vanliga tröjor till vardags.)

Inga kommentarer: