lördag 23 januari 2016

No good

Vi har faktiskt varit väldigt friska hittills det här läsåret. Icke så just nu. Så här utan att gå in på detaljer så kan jag ranka familjens pigghet så här:

1) Josef. Tillfrisknad efter mild magsjuka, massor av energi. (Trevligt, men lite opraktiskt med tanke på de övriga punkterna på listan.)
2) Jag. Hostig och lite halvhängig, men räknar mig som ungefär frisk.
3) Edvin. Tillfrisknande efter gårdagens magafar, lite blekare och tröttare än vanligt bara.
4) Matias. Skötte sjuka barn igår och firar bedriften med att ligga och titta i taket med huvudvärk och illamående största delen av dagen idag.
5) Arvid. Har varit däckad (så till den milda grad att han inte ens hållit i en bok eller velat ha på tv:n) sedan igår på eftermiddagen. Feber (som mest 39,5), huvudvärk och illamående. Nu hoppas jag verkligen att han vaknar som sig själv imorgon, för annars blir jag riktigt orolig!

Så våra vänner som skulle ha hälsat på idag efter att inte ha kunnat komma i söndags (eller på trettondagen)? Nope. En annan gång.

Så vintervädret som äntligen blivit mildare och meddelandet om att det nu finns skidspår på Luditräsk? Nope. Om allt smälter bort efter helgen blir jag ledsen.

Men däremot har jag hela dagen varit barnsligt nöjd och lättad över att jag tillverkade och kopierade upp två prov till måndagen innan jag packade ihop på jobbet igår - även om det betyder att klockan var nästan halv sju innan jag kom hem. (För av någon anledning föreställer jag mig att det inte är så sannolikt att jag jobbar på måndag med den här farten... men visst kan jag ha fel!)

Inga kommentarer: