måndag 21 juli 2014

Så bra sommar

Så småningom, med knappa två månader (knappa två månader!!!) kvar, börjar min kropp kännas alltmer tungrodd och ovillig att ställa upp på allt det mitt huvud tycker är bra idéer. Det gör förstås att jag får skippa en del potentiellt roliga saker. Men ändå - vilken bra sommar det här är! Den är så skön, så fylld med trevligheter, att jag tror vi laddar för hösten på det bästa sätt som bara går. Det är bara att se till att vila lite extra mellan varven.

I lördags blev det en heldag i Vasa och Kvevlax - med både nytta (flera ärenden utförda) och nöje (loppis, lunch på Spices och kvällsvisit i Kvevlax) - och igår kväll blev det årets sommarteater, den här gången Mitt hjärtas hem i Kronoby. Bra grejer! Men däremellan, alltså största delen av söndagen, segade jag runt och hade noll energi. Det är väl så det får vara.

Och... nu har det massiva hulabaloo som kallas Jakobs dagar kommit till stan, så det lär bli ännu mer sommaraktiviteter den här veckan! Vi inledde starkt redan i förmiddags med storloppis på torget, inklusive en massa bekanta vi sprang ihop och pratade med. Precis det Jakobs dagar är bäst på!

Stekhett på torget!

Inga kommentarer: