onsdag 14 augusti 2013

Ett eller noll

Det har varit intensiva arbetsdagar den här veckan - och då har jag bara hunnit med tre egna lektioner hittills. Det har varit jätteroligt, vet inte när jag har varit så jobbpeppad sist, men när jag kommit hem... har jag liksom pyst ihop som en ballong i ett lekrum ett halvår efter födelsedagskalaset. Antingen full fart eller ingen fart alls. Och ingen fart alls får bli här hemma. Det blir tydligen inte många blåbär plockade i år om vi säger så! Men det lär lugna ner sig så småningom. Just nu ska allt startas upp, ordnas upp, tänkas ut och begripas.

Och! Jag tror att jag har en rimlig chans att åtminstone de flesta dagar kunna avsluta dagens jobb när jag är på jobbet! Okej, kanske inte när det är jag som hämtar barnen, men annars. Och inte om jag räknar med extraknäcket, men det är ju extra. Hur som helst. Det känns bra. Det känns lovande. Det känns i själva verket sjukt lyxigt jämfört med förra året. (Hoppas bara det här inte var en av mina vanliga felkalkyleringar nu bara...)

För övrigt: från och med imorgon är det festligheter så det står härliga till. På fyra dagar räknar vi med 60-årskalas, större släktträff och 80-årskalas. Not bad! Släktträffen krockar förresten med ett bröllop, så vi får dela på oss på lördag. Inte alla fyradagarsperioder som ser ut så, om man får säga så!

Inga kommentarer: