måndag 8 juli 2013

Resten av Helsingfors (3.7)


Vi hade inte riktigt bestämt oss för om vi skulle köra hemåt på onsdag eller torsdag, men eftersom vädret hela tiden var snäppet bättre än utlovat och vi väldigt gärna ville till Sveaborg bestämde vi oss (på tisdagskvällen) för att inte åka hem ännu på onsdag, utan ta en utflykt till Sveaborg. Det blev en bra dag! Sveaborg var spännande för barnen och behagligt för oss vuxna. Vi tittade på havet, åt smörgåspicknick på en klippa (igen), tittade på kanoner, upptäckte tunnlar (utan att någon trillade någonstans där man inte ska trilla) och avslutade med mellanmål i lekpark. Tummen upp för Sveaborg!



När vi kommit i land igen blev det lite butiker, lekpark och en nödvändigt-ont-måltid på McD. Det hann bli ganska sent, men när vi skulle cykla hem igen tog vi en (inte för lång) omväg runt vid vackra Brunnsparken. Och sen - sen var vi faktiskt färdiga. Hemåt igen på torsdagen!

Hehe, tillbaka till nutid - nu ska vi köra iväg till Vasa... för vi har ju inte kuskat runt i Finland tillräckligt mycket på sistone. Men det blir kul!



Inga kommentarer: