lördag 23 mars 2013

Solen i mars

Det hettar fortfarande i kinderna och jag är trött och slut som en... tja, som en typ som inte är van vid fysisk ansträngning hela dagen. Ungefär så. Power hour på förmiddagen och friluftsdag tillsammans med tre småbarn på eftermiddagen - sånt känns av!

Men egentligen var det ingen regelrätt friluftsdag; egentligen var det talko på syster Hanna & gängets nya hus som blir mer inflyttningsklart dag för dag. Inomhus rådde febril aktivitet, medan mitt jobb först och främst var att hålla knattarna ur vägen. Det gjorde vi genom att pulka, skida, äta mellanmål i solen och ha skattjakt där skatterna bestod av istappar och diverse småbitar av byggmaterial. Sämre uppgifter kan man ha det en av de vackraste dagarna hittills i vinter!

PS. Inser nu att jag lägger upp det här inlägget mitt under Earth Hour - så genant. Men jag gillar vårt jordklot ändå, jag lovar!

Arvid och hans lurviga kompis Ed ville inte skida, men åkte gärna snålskjuts på lillebrors skidor. Det tyckte lillebror var en riktigt dålig idé.
Efter att ha övervägt saken noga bestämde Joar sig för att inte göra kusinerna sällskap på skattjakt under terrassen.

King of the castle

Intressant nog går det alltid från "jättekul" och "vill skida jättelångt" till "Nu vill jag inte skida mer!" på ca en sekund. 

Inga kommentarer: