torsdag 28 mars 2013

Costa del SOL?

Jag har fått omvärdera min packningslista en aning. Ut med en del kjolar, shorts och flipflops och in med vattenavstötande friluftsjacka, tröjor och långbyxor. Det här med solsemester är tydligen inte riktigt vår grej... Tur att vårt syfte med resan inte var att steka oss på beachen i en vecka! Men ändå, lite hoppas jag på solvärme på bara armar; solblänk i vattnet och barfotabarn i sand. Inte helt orimligt på Costa del Sol, skulle man ju tycka...

Fuengirola, Andalucia (Spain)



Hur som helst, livet är bra nu. Påsklov, vila, packning, avfärd. (Och fortsätta blunda för alla saker som ligger strösslade över alla våra golvytor.)

2 kommentarer:

ett hörn av rymden sa...

Liknande väder hade vi då vi var till Torremolinos för 10 år sedan, vår enda solsemester hittills... Fast vi var i mitten av mars, tror jag. Några veckor före hade de haft snöstorm, som de inte haft på länge. Så ingen beach blev det, men så är ju ingen av oss någon beachstekare heller... Men resa överlag låter kul!!

Mia sa...

Ja, resa överlag ser vi absolut fram emot! Och tur att vi kom på att kolla vädret på förhand så är vi inställda på det och blir inte helt chockade när vi kommer trippande med solhatt och flipflops. ;)