tisdag 18 september 2012

Glömd och glömd, sådär lagom glömd

Det slog mig plötsligt att jag har en blogg. "Oj, den har jag nog försummat på sista tiden." Och så kollade jag och mitt senaste blogginlägg var från i förrgår. Den var kanske inte så jätteförsummad ändå.

Under den långa tiden jag försummat bloggen har jag testat dels att (med mycket motstånd i magen) skjuta upp ett par föreläsningar och ge mig själv en sjukdag (visserligen med lite hemmajobb, men också soffligg), dels kört en full arbetsdag med så mycket snor i huvudet att jag ett par gånger tappat balanssinnet  för ett par minuter när jag snutit mig.

Nu är det kväll och jag gillar det.

3 kommentarer:

Mamma Linda sa...

Wow! Du har försummat bloggen när du inte uppdaterat på ett par dagar, medan jag tycker jag är värdlens mest hypade just nu som gjort typ TRE INLÄGG på vaddå, 1-2 veckor? ;-D Men det tar sig säkert med tiden. Ska börja följa din blogg igen nu! Har haft lite paus med alla bloggar, men börjar nu i liten skala igen.

Mia sa...

Nå, jag blev faktiskt lite snopen själv när det inte var längre än så ändå... :D Det går i perioder, och just nu är en period med lite tätare blogginlägg! Tror på snöbollseffekten: om jag inte skrivit på länge blir tröskeln så hög, så hög...

Mia sa...

Kul förresten att du är här igen. :)