måndag 2 maj 2011

Serietittare

Jag brukar se mig själv som en tv-seriemänniska. Jag uppskattar ett avsnitt eller två av en riktigt bra serie till mitt kvällste. Men i skolan idag blev jag lite tveksam till om jag ändå har någon koll. Alls.

Några nior satt och diskuterade tv-serier och frågade mig om jag ser på 2½ Men. Näe... One Tree Hill? Nope. Men How I met you Mother? Eh, inte det heller. Sedan tyckte jag det kändes säkrast att avsluta samtalet genom att säga till dem att sluta prata och ägna sig åt sina ungdomsromaner istället. Så nu är frågan - är det här serier jag borde kolla upp trots att jag är sexton år fyllda och lite till?

4 kommentarer:

Anonym sa...

"How I met your mother" är den enda av dedär jag känner till. men den borde du nog se. Den är "legendary!!" som dom skulle säga i serien... Serien har gett upphov till "suit-up-day" den 13 oktober, och jag som vistas i högstadiemiljö hör nästan dagligen referenser eller uttryck som kommer från serien. Gillar!

Ika sa...

De två första har jag ingen egen erfarenhet av, men How I Met your Mother rekommenderar jag verkligen. jag tycker att Friends är ganska tråkigt faktiskt - det passar inte ihop med min humor. Jag brukar säga att när jag hittade HIMYM förstod jag varför jag aldrig blivit förtjust i Friends - för det här var ju roligt på riktigt. lite vassare, lite vuxnare och mindre familjetillvänt, men framför allt älskar jag sättet att berätta och föra handlingen framåt. Helt underbart! Och jag behöver sällan känna att jag ska ha roligt åt någon bara för att den personen är rent ut sagt korkad (det är kanske den biten av Friends-humor jag har svårast för).

ett hörn av rymden sa...

hmmm, jag känner inte igen någon av dem, men så är jag ju ett år äldre än du...=)antagligen kommer de efter läggdags mao. efter klockan 21...

Tanja sa...

2½ men kan du kolla in, halvtimmes humor med skandalomsusade Charlie Sheen i huvudrollen. Sådär lagom roande, har för mig att serien går på subtv vardagen runt 7/8 nångång! :)