torsdag 26 maj 2011

Den blomstertid nu kommer

Det känns så mycket roligare att avsluta terminen när man vet att man har en ny att se fram emot! Visserligen är mitt vikariat ändå inte evigt, men att mitt arbetsliv är ovisst efter 4.10 är bra mycket behagligare än att det är ovisst efter 4.6. Hurra!

Det är också en mycket trevlig insikt att man blir glad av möjligheten att få fortsätta lite till på sitt jobb. Om jag hade känt mig mer lättad av att få sluta borde jag kanske ha funderat en gång till på mitt yrkesval...

Just nu spurtar jag. Vitsorden är klara för två av fem grupper, och jag har fortfarande en ansenlig mängd elevtexter att läsa eftertänksamt innan resten av vitsorden kan matas in. Dessutom har faktiskt nästa nummer av Mst en deadline och det försöker jag komma ihåg den här gången. Men det går bra! Jag har flow! Det är den farliga, lätt pressade sortens flow, men jag lovar att varva ner efter skolavslutningen.

("Efter skolavslutningen" är också den tidpunkt då alla eventuella krav på städning eller organisering hemmavid vänligen ombedes återkomma.)

1 kommentar:

MalinJohanna sa...

Roligt att höra att du får fortsätta på jobbet!