måndag 25 augusti 2008

Helg

På sätt och vis känns det som om helgen hållit på ända tills ikväll eftersom den avslutades med att syster Jenny kom till Vasa ett dygn eller så och gav sig iväg först för några timmar sen. Tänk att helgkänslan inte förstördes av att jag var till Kvarnen och jobbade en halv dag... inte illa. Juthbackamarknaden i fredags visade inte sin bästa sida - vi höll på att regna bort och det slutade med att vi fick byta nästan alla kläder på stackars Arvid i bilen innan vi körde vidare till Purmo. Fynd? En lakritsrem.

Desto mer strålade Proppkalaset som jag hört berättas om i flera år, men som jag för första gången fick se med egna ögon. Vad man gör på Proppkalaset? Eh, tittar på bilar. Tävlar om vem som blir Varvkungen. Jag hade förberett mig på att nicka kunnigt och inte säga något som kan förstöra illusionen av att jag har en åsikt, men jag behövde inte anstränga mig så hårt. Gillar man god mat och trevligt sällskap en solig augustikväll verkar det räcka, jag trivdes som fisken i vattnet och träffade vänner som jag sällan eller aldrig träffar annars. Härligt.

Och helgens tredje händelse, på söndagen: planeringsträff på Humle. Efter en kreativ paus ska det väckas liv i Humlefestivalen igen - eller kanske något helt annat, det får vi se nu. Spännande! Om du, kära läsare, är intresserad av att komma med och bestämma vad vi ska göra av festivalen, hör av dig!! Nästa träff är om tre veckor och man är välkommen med även om man inte kan eller vill satsa massor på planeringen!

1 kommentar:

Anonym sa...

kommer nog gärna :D Amanda