måndag 12 maj 2008

Medfödd passmin

Jag har blivit en inbiten fyndjägare, nästan så till den milda grad att jag inte ser normalprissatta kläder som ett alternativ. Man kan kalla det snålhet, men igen, man kan också se det som en utmaning... Men idag skaffade jag pass åt både mig och Arvid (mitt gamla går ut på onsdag, och har dessutom ett ouppdaterat efternamn - och Arvid, han har inte behövt resedokument på sina resor hittills...) och min inre fyndjägare fick bita ihop och punga ut. (Hade glömt hur dyrt det är med byråkrati...) Fast å andra sidan är det riktigt skönt att inte känna att man behöver kolla runt och se om man skulle få ett bättre erbjudande i Jakobstad, eller om de kanske har passrea i Korsholm...

Och hur som helst var det så värt det att få ett passfoto av Arvid. Jag må vara subjektiv, men jag har aldrig sett ett sötare passfoto! Han lyckades till och med få till den klassiska passminen... Hans far har en tendens att se kriminell ut på passfoton, och det verkar gå i arv - och det menar jag på bästa möjliga sätt! En mycket söt liten brottsling, skulle jag vilja påstå.

(Hans brott? Vi får väl räkna att han fräste ut stora delar av sin lunch på mig, fortsättningsvis drar ner allt han kommer åt och sist men inte minst - fortfarande inte sover fast hans stackars föräldrar börjar bli mer än lovligt trötta.)

6 kommentarer:

Ika sa...

Haha, pappa ser också kriminell ut på passfoton. Tror det är en vanlig pass-look. :)

My sa...

Haha, min man ser också lite smått kriminell ut på det senaste passfotot :)

Va KUL att ni ska ut och resa!!! :)

Anonym sa...

Arvid tyckte jag såg mycket söt ut. Han kommer ju att ha ändrats såå mycket innan jag får se honom. Måste ju bli 1½ månad sen jag träffat er! :o //Jenny

Anonym sa...

härligt med kriminell-liknande foton :D / Amanda

Mamma Linda sa...

Vilken söt liten kriminell kille! :-D

hanna sa...

Sitter som bäst med den kriminelle i famnen, och här är ett till brott han gjort ; han bet mig med sina två gaddar i näsan!