söndag 24 juni 2018

Glad midsommar!


Snabbt livstecken och midsommarhälsning! Vi har kommit hem från intensiv men rolig Danmarksresa (more to come, i bloggväg alltså!), tapetserat om ett rum, börjat på med Arvids födelsedagsfirande (mer blir det ikväll och imorgon) och firat midsommar här hemma och på Humle. Ingen rast och ingen ro, men ser fram emot ett par veckor med välsignat tom kalender nu. Visserligen är vi lite nervösa både för att få bilen besiktad och huset sålt (!), men däremellan borde det finnas tid att pusta ut också...


På Humle har det varit baptisternas midsommarkonferens och även om vi inte ens orkade tänka tanken på att övernatta och vara där hela helgen så har vi haft det riktigt trivsamt där både på midsommarafton och midsommardagen. (På bilden ovanför är det min pappa som är Emmausvandraren med glasögon... Bibeldrama med åsna och allt var det!) När Arvid hörde att det skulle bli midsommarkonferens på Humle igen glittrade han till i ögonen och tyckte att han hade en väldig tur som skulle få vara på en av sina favoritplatser på födelsedagen. Inte så illa!


Helgens roligaste enligt A&E var antagligen cafépasset vi hade igår. Förstår fullständigt - mina roligaste minnen från konferenserna när jag var liten var helt klart att sälja glass. Helst skulle det vara mycket kunder och långa köer! Så kul också att se på vilket stort allvar de tog sig an uppgiften och hur bra de klarade av både att tala med kunder, hämta beställningarna och räkna ut växel. Allt jag behövde göra var att sköta om kortbetalningarna och beundra den duktiga cafépersonalen...  (På bilden är det faffa som köper kaffe.) Annars gillade jag också att träffa en massa folk och att lyssna på inspirerande talare. Hemåt med en bra känsla i kroppen!


Inga kommentarer: