söndag 25 februari 2018

Dagen före

Det blev inga frostiga bilder från idag, för 1) vädret har varit grått och inte lika fotogeniskt gnistrande som igår och 2) mitt mesta friluftsäventyr idag var att gå till biblioteket (200 meter) tillsammans med Josef för att returnera en påse full med böcker i returluckan. Annars har jag mest packat, tvättat kläder, betalat räkningar och organiserat hustomtande och kattvaktande. Rafflande!

Lite mer spännande blir det ju imorgon, med avfärd mot Medelhavet! Det känns ändå oerhört skönt att flyget avgår från Helsingfors först på kvällen så vi får sova inatt och ha en helt normal morgon innan vi kör iväg. Vi behövde verkligen ha den här helgen före resan! Nu känns det helt okej. Inte färdigpackat, men hyser vissa förhoppningar om att bli det innan det blir plågsamt sent. Skönt!

Fun fact: För tillfället har jag ett syskon i Hemavan, ett i Äkäslompolo och ett i San Fransisco! "Ni vaar så viidfäälo", sa fammo när jag skulle åka till Australien för en evighet sen. Hon hade nog rätt. Åtminstone den här veckan!

Inga kommentarer: