onsdag 29 juni 2016

Picknick i Lappo

Jag bara skriver om Bremen och Bremen, men vi är ju faktiskt på väg ut på nya äventyr - bokstavligen på väg just nu, med 10 km kvar till Åbo. 

Grundorsaken är att vi ska barnvakta systerson Aron på lördag när hans föräldrar springer Åbo halvmaraton, men så kom vi på att vi skulle tjuvstarta för att hinna med Muminvärlden, medeltidsmarknad och lite allmänt chillande i vår gamla favoritstad. Det blir bra! Tre av fem i familjen är mer eller mindre förkylda och just nu börjar lillens biltålamod vara på upphällningen, men annars - bra!

Vi var inte så snabba i starten, så vi fick äta vår lunchpicknick redan i Lappo. Inget fel på det, hittade ett jättetrevligt ställe och hade osannolikt fin tur med vädret... regnet började droppa på oss på väg tillbaka till bilen och öste ner när vi spände fast säkerhetsbältena!


(Trodde jag hade publicerat det här för länge sen, men tydligen hade det bara blivit ett tomt inlägg av det... men nu! Även om vi är hemma igen vid det här laget och inte alls på väg mot Åbo.) 

Inga kommentarer: