tisdag 1 september 2015

Augusti blir september


Vidarevidarevidare.

På sista tiden har det verkligen varit full fart framåt här. Jag får vara dunderskärpt på (nya!) jobbet, förstås. Har dumsnålat lite med dagistiderna och får alltid stuva ner allt jobb i en påse för att ta med hem eftersom jag aldrig hinner bli klar. Och här hemma... här är det fullt ös, alltid. Jag sörjer alla hallon som jag inte hinner plocka innan de trillar av busken. Ingen verkar städa här? Planerna på köksrenovering ligger ofrivilligt på is, precis som jag anade att det skulle bli eftersom vi inte riktigt hann bestämma och beställa före skolstarten. Ungefär så här nu. Inte konstigt att jag inte bloggar dagligen, även om jag skulle ha lust!

Men vi har det bra. Dagisstart - bra. Börja tvåan - bra. Jobbstart - bra. Dessutom ganska mycket roligheter däremellan. What's not to like?



Igår kom jag till jobbet vid åttatiden på morgonen och körde iväg hemåt igen efter tio... ett saftigt sätt att inleda veckan! Men det var faktiskt en ovanligt bra arbetsdag också - lägerskoldag på Klippan. Jätteroligt! Utmattande, men bra. Så kul att få se alla sjuor utanför skolan och lära känna dem lite bättre. En sån här dag måste ju verkligen vara det bästa sättet att bryta isen. Klippan är ju dessutom ett superställe för sånt här - vacker natur, strand, klippor och dessutom en spännande höghöjdsbana och linbana. Man kan verkligen inte klaga på sitt jobb när man får sitta i solen och se på när folk bygger sandskulpturer eller själv spänna fast sig i en sele och åka linbana... (Ingen höghöjdsbana för mig, för tight schema... men jag var faktiskt lite sugen på den också!)


Och vädret? Shortsväder och badväder kan man inte klaga på sista augusti! (För mig? Shorts men inte bad!)

Inga kommentarer: