tisdag 31 mars 2015

Nytt #1 och nytt #2

 

Det absolut bästa jag kunde ha tänkt mig igår när jag kom hem från jobbet, ganska trött efter dagen och hängig av en lurpassande förkylning? Sovrummet färdigt och möblerna på plats!! Jag fick krypa ner i sängen tillsammans med en bra bok och en gosig baby och titta på fräscha tapeter. Som ett helt nytt rum! Ett fräscht och vilsamt ett! Härligt. (Och om jag kommer mig för nån gång ska jag ta och fota så det syns också...)

(Dagens boktips: Charlotta Buxtons Det finns inga britter. Gillar skarpt. Det kan förstås bero på att jag är svag för Storbritannien, men jag tror att det beror mer på att den faktiskt är väldigt intressant och välskriven.)

Om sovrummet var gårdagens nya så är det Arvids nya vrålåk som är dagens nya. Helt utan jul eller födelsedag eller någonting alls, utan bara för att han verkligen borde ha fått en större redan ifjol. (Att vänta till födelsedagen 22 juni med att återuppväcka cykellusten tyckte vi inte var någon bra idé.) Han är supernöjd, och vi också - vi lyckades mot förmodan hitta en rejäl och bra modell som har både stänkskärmar och pakethållare... överraskande svårt att hitta. Lite synd bara att det blivit vinterväder lagom tills den skulle invigas...


2 kommentarer:

Jaana sa...

Ja visst är det svårt att hitta cyklar med stänkskärmar och pakethållare! Vi har också haft det kravet på våra pojkars cyklar, och de har själv velat ha det också.

Mia sa...

Jo, här ville han själv också ha det. Först hade vi tänkt hitta en begagnad, men att hitta en BRA begagnad cykel MED pakethållare och stänkskärmar visade sig vara nästan omöjligt... ville inte vänta tills en sån dök upp! Förra cykeln däremot hade vi bättre tur med och hittade en jättebra begagnad för mycket billigt pris, så vi tänkte att det jämnar ut sig fast vi köper en ny den här gången. ;)