fredag 2 januari 2015

Di vart dzift!

Vi är annars ganska tråkiga nyårsfirare. Brukar nästan aldrig ha spännande, glittriga planer - ifjol skulle vi åtminstone fira tillsammans med en annan familj, men fick ställa in eftersom halva vår familj hade öroninflammation. Det blev sist och slutligen riktigt mysigt här hemma då, men det här årets nyårsfirande toppade det helt klart - vi gick på nyårsbröllop! Vilken bra idé att välja just den kvällen, speciellt för ett par som träffades på nyårsdagen för tre år sen...cirkeln är sluten!


Det var syster Jenny som fick sin Christian, och bjöd oss på ett dunderkalas på köpet. (De var strålande vackra, men vi lyckades tydligen inte få en enda riktigt bra bild på de lyckliga tu.) Det kan vara åldern, eller kanske amningshormonerna, men jag har börjat bli riktigt blödig på bröllop på sistone. Kanske tur att jag distraherades av två storbarn med myror i brallorna på vigseln, nu räckte det med att jag blev lite lätt fuktig i ögonvrån...


Det var hur som helst fint att vaka in det nya året med familjen: snacka med kusiner, skåla i pommac med mamma och pappa vid tolvslaget och dansa lite med Josef i famnen när 2015 hade inletts.


Inga kommentarer: